top of page

Behandling,

forebyggelse og velvære

Om klinikken

Klinikken ejes og drives af Pernille Hyldborg, som er uddannet statsautoriseret fodterapeut i 2013 på Fodterapeutskolen i København.

​

Dine fødder er i sikre hænder her på klinikken. Jeg har siden 2005 arbejdet som sygeplejerske og har erfaring fra både hospitalssektoren, psykiatrien og hjemmeplejen.

 

Arbejdet som sygeplejerske har givet et solidt fagligt fundament, der sikrer dig en professionel og helhedsorienteret behandling. Fodterapeut uddannelsen er statsanerkendt, jeg er underlagt Sundhedsvæsenets Patientklagenævn - og har tavshedspligt.

 

Klinikkens lokaler fremstår lyse og rummelige. For at opnå det bedst tænkelige indeklima, er der anvendt ler på væggene i receptionen og behandlerrummet. 

 

Der er gode parkeringsforhold og busstoppested 50 meter fra indgangen.

 

I klinikken anvendes udelukkende sterile instrumenter og engangs-skalpeller. Tørsterilisations-ovnen kontrolleres og kvalitetsgodkendes løbende af SAFE sterilization.

 

Klinikken er underlagt persondataloven/databeskyttelsesloven, hvilket betyder at klinikken er forpligtet til at oplyse om, hvilke personoplysninger klinikken behandler, samt hvilke rettigheder du har i denne forbindelse. Klinikkens datapolitik kan udleveres ved forespørgsel.

Klinikken indberetter elektronisk til Sygeforsikringen Danmark. 

Åbningstider:
Man-fredag: efter aftale
bottom of page